Laman Webantu   KM2A1: 2967 File Size: 8.0 Kb *Mustapa Mohd, Azalina, Zainah Pemimpin Kumpulan ' Alahai'!!
By Amin Sapiro

9/10/2000 8:34 am Mon

Amin Sapiro (Naik darah lagi)

BAHAGIAN 1: UNTUK SI BUTA UGAMA

MUSTAPA MOHAMAD, AZALINA OTHMAN SAID dan ZAINAH ANWAR, PEMIMPIN KUMPULAN ?ALAHAI?!!


MEMANG sudah sepatutnya penganut Islam di seluruh negara ini mengambil iktibar dari kenyataan pemimpin UMNO: Mustapa Mohamad (Pengerusi Penerangan UMNO), Azalina Othman Said (MKT UMNO) dan Zainah Anwar, executive director Sisters in Islam (SIS) Forum Malaysia; seperti yang dilapurkan AFP 8/10/2000 berthabit isu pakaian wanita Islam dan implikasinya seperti yang nyatakan oleh YAB TG Nik Aziz.

Mereka bertiga yang bercanggah pendapat itu boleh disamakan seekor ?bangal? (kaldai) kerana bersikap dan berkarenah mencerca kesucian agama Islam melebehi yang termampu diterima oleh insan yang beragama di negara ini.

Bukan itu saja, mereka tidak jauh beza dengan betina lacur yang menyambar setiap jantan seperti Mustapa Mohamad di lorong gelap dimana-mana ceruk dunia untuk sesuap nasi dari kepuk UMNO.

Kerana mereka mencari kelabaan diri didalam kegelapan hati, maka terjerumuslah mereka sebagai ?sundal bolong? dan ?bapak ayam? yang sombong dan ego-bongkak hingga mempertikai ketentuan Allah swt. Gasakah!! Tiada siapa yang marah. Aqidah sendiri yang rosak!

Untuk peringatan: sesungguhnya YAB TG Nik Aziz tidak mengingatkan anda sekiranya anda dipihak yang benar dan tidak bersalah - menyimpang dari ketetapan Allah swt. Andainya kalian telah sesungguhnya terdorong oleh keterlaluan ?kerosakan adab Islam yang ditentukan Allah swt? hasil dari hasutan keduniaan yang janjikan oleh pemimpin UMNO (seperti Mahathir) hingga menimbulkan gejala yang merosakan aqidah ummah - eloklah kiranya (demi kebahagian umat Islam lain yang beragama dan menghormati insan lain yang menghayati agama suci ini) anda tidak membantah membuta tuli begitu.

Memang diketahui ramai ilmu agama Islam (yang anda akui sebagai agama anda) amat lemah dan rendah dalam pemarkahan dan pemahaman. Apatahlagi bila dicampuradukkan dengan dorongan nafsu keduniaan yang dirangsang oleh syaitan dalam UMNO; maka dengan itu, eloklah anda bertiga dan kuncu-kuncu yang seangkatan dengan anda saling perkosa-memperkosai dan menghalalkan perlakuan maksiat yang ditegah agama Islam. Silakan!!

Orang Melayu beragama Islam tidak hairan dengan kenyataan anda. Inilah satu kejayaan UMNO paling berkesan setelah 43 tahun negara ini dimerdekakan. Dengan penolakan orang yang menghayati Islam keatas kenyataan anda, iktiraflah diri anda sebagai seorang yang bukan saja telah ditolakkan oleh orang Melayu Islam, malah UMNO sebagai sebuah parti sudah tidak laku.

Tunggu sajalah apa akan jadi kepada nasib UMNO. Kepada anda penentang ketetapan Allah swt, tunggulah para malaikat bertanya khidmat anda di dunia apabila anda dihumbankan ke dalam kubur dan liang lahad kelak!!

Kami berterima kasih kepada anda kerana menelanjangbogelkan siapa pemimpin UMNO anda sebenar. Kami juga berterima kasih kumpulan SIS kerana membayangkan kumpulan anda adalah termaktub sebagai ?Ajaran Sesat?. Kami tidak mahu bahang api neraka yang anda bawa akan membakar kami semua.

Sesungguhnya kami akan tuntut di hadapan Allah swt di Yaumilmahsyar nanti segala kata-kata cercaan anda terhadap agama Allah swt yang anda keluarkan selama ini supaya diadiliNya kelak. Anggaplah diri anda sudah mati tanpa disembahyangkan oleh penganut Islam, melainkan oleh penganut agama Majusi, Nasrani dan Yahudi!!

Sesungguhnya Allah swt Maha Mengetahui hukuman yang setimpal keatas anda.

Tiada salam bagi ?prosak aqidah?,
HANYA Salam Kepada ummah yang berhemah dan tidak sekongkol dengan P***M** sahaja;

Amin Sapiro
(BEKAS ahli UMNO atas Pagar Berduri)


`````````````````````````````

BAHAGIAN 2: UNTUK SIBUTA UGAMA


Amin Sapiro (Utk mereka yg hidup mati kerana UMNO)

Alangkah TERSESATnya jika manusia seperti anda


Yang TERTIPU hasutan IBLIS yang mengimbau ke NERAKA!

Ibarat anda hendak membunuh sebatang pokok yang membuahkan racun, nampaknya anda hanya mencantas dahannya saja dan mengharapkan ia akan mati. Sebaliknya, semakin dicantas semakin rendang dan berbuah banyak. Makin ramai golongan kalian yang akan mati menelannya.

Tetapi TG Nik Aziz mencerita ketetapan Allah swt. Kalau diibarat seperti seseorang yang membunuh pokok beracun, beliau menceritakan pokok itu wajar dibunuh dari urat rambut dan akar umbinya.

Itulah beda diantara orang spt anda yang tidak memahami agama dan kurang ilmu tapi hendak berlagak spt orang pandai; dan cuba menafikan ketetapan Allah swt.

Tidakkah anda dan sekongkol anda pemimpin UMNO cuba membuat duplikasi terhadap ketentuan Allah yang pasti dengan hukum akal anda yang bebal? Tidak kah ilmu yang anda banggakan itu umpaman setakat cecapan air yang melekat dihujung jari anda; berbandiing air se lautan yang anda cepuhkan tangan anda itu?

Itulah perbanding ilmu Allah dengan ilmu anda dan sekongkol anda pemimpin UMNO - sesungguhnya tidak kesampaian ke mana. Jangan bandingkan Allah swt yang mensyariatkan ketetapan kepada Nabi saw melalui wahyu dengan diri anda yang mendapat pesanan dan hasutan SYAITAN yang direjam?!! Nauzubillahh?!!

Alasan dan hujah anda hanya layak untuk dihayati oleh mereka yang mengikuti agama yang disebarkan oleh SYAITAN. Semoga Allah akan membukakan hati orang-orang yang sedang diulit SYAITAN satu badan..!!

(Untuk penyokong yg cenderung mencari cara mencegah rogol)

Amin Sapiro

Rencana AFP yang berkaitan:


MALAYSIANS CONDEMN ISLAMIC LEADER FOR REMARK AGAINST WOMEN


KUALA LUMPUR, Oct 8 (AFP) - Malaysians have reacted angrily to a remark by the chief minister of an opposition-ruled Malaysian state who said women were the main cause of social ills, a report said Sunday.

Kelantan state Chief Minister Nik Abdul Aziz Nik Mat said women, especially young ones, were fond of wearing attire that exposed their bodies and that was the cause of social ills and moral decadence.

He said the way they dressed invited men to rape or molest them.

"Even my faith as a religious teacher can be weakened by watching them," he said. Mustapa Mohamad, United Malays National Organisation (UMNO) information chief, said women were always facing challenges from Nik Aziz's Parti Islam SeMalaysia (PAS).

"Besides statements which hurt, the status of women is being lowered by unreasonable restrictions and discriminations," he was quoted as saying by the Sunday Star newspaper.

Azalina Othman Said, UMNO supreme council member, described Nik Aziz as "out of date and narrow minded."

"He for example, should check the rape reports and get his facts right before opening his mouth.

"Even old and unattractive people get raped. In incest cases, fathers rape daughters not because the way they dress," she said.

Azalina said there had been cases where women wearing clothes covering their whole body being raped
Zainah Anwar, executive director of Sisters in Islam Forum Malaysia, said leaders like Nik Aziz must begin to educate men that they must take responsibility for their own actions and treat women as fellow human beings of equal worth and dignity.

"To blame women for the ills of society is a bankrupt assertion.

"The solution to society's ills does not lie in the shrouding, segregation and control of women," she said.
Ng Yen Yen, chief of the Malaysian Chinese Association (MCA) said Nik Aziz's statement reflected the discriminatory attitude of PAS against women.

Ng said Nik Aziz's attitude is "medieval, showing his ignorance against the role of women in modern Malaysia."