Laman Webantu   KM2A1: 2924 File Size: 7.8 Kb *Awas Agenda DrM Merosakkan Aqidah Wanita Melayu
By Man Sepai

2/10/2000 9:51 am Mon

AWAS AGENDA DR. MAHATHIR MEROSAKKAN AQIDAH WANITA MELAYU!!

Zainah Anwar menyerupai Musailamah yang mengaku dirinya Nabi Wanita.. AWAS agenda Dr. Mahathir sebenar!!

Assalamualaikum wrbt,

Dalam sejarah Islam silam, lahirlah seorang wanita yang berpengaruh dan berkuasa bernama Musailamah. Wanita ini memilki kecantikan paras yang istimewa hingga menarik ramai kaum lelaki. Kepetahan lidahnya berkata-kata menjadikan diminati. Kerana itu wanita ini mempunyai ramai pengikut.

Kerana dirinya dipuja oleh lelaki, maka timbullah riak dalam dirinya, lalu mencabar ajaran Islam yang diwahyukan kepada Nabi junjungan umat Islam. Maka ditafsirkanlah berbagai hukum hakam Allah mengikut hukum akalnya sahaja.

Musailamah menghalalkan perzinahan, perjudian, dan meminum hamar (arak) dan pelbagai maksiat lagi. Kerana apa yang ditafsir dan disebanarkannya itu bersesuaian dengan kehendak manusia yang engkar dengan suruhan Allah swt.; maka bertambah ramailah bilangan pengikutnya. Lama kelamaan maka Musailamah pun mengistiharkan dirinya supaya pengikutnya mengktiraf beliau seorang ?Nabi Wanita?.

Timbullah rumah-rumah ?Harem? dimerata pelusuk negeri itu. Jika biasanya kaum wanita menjadi mangsa hawa nafsu, permainan kebuasan kaum lelaki, tetapi Musailamah telah menjadikan kaum lelaki pula sebagai pemuas nafsu syahwat kaum wanita. Musailamah sendiri memiliki ramai lelaki didalam ?Harem?nya. Bergelimanglah masyarakat negeri itu dengan noda dan dosa.

Sekarang, negara kita ini sedang berhadapan dengan gejala menuju ke arah keadaan yang hampir sama dan serupa. Ia telah dijelmakan oleh sebuah Kumpulan bernama ?Sister in Islam? yang dipimpin oleh seorang wanita bernama Zainah bte Anwar.

Dalam kumpulan ini didapati ramai wanita yang berpendidikan sekular. Mereka menjawat dan betugas sebagai peguam, kakitangan awam dan penjawat swasta yang berpangkat dan berkelulusan tinggi. Ramai yang memiliki Ijazah hingga ke tahap Ph. D. Ada yang mempunyai status di bidang politik dan kerja amal.

Di ketahui - dua orang antara mereka telah dilantik sendiri oleh Dr. Mahathir Mohamad menggotai MKT UMNO. Seorang berkelulusan Ph. D dan seorang berkelulusan ilmu undang-undang.

Dari pemantauan terperinci, seorang dari mereka yang berdua itu, diketahui pernah bersuami dan telah memilki beberapa orang anak yang telah dewasa. Satu ketika wanita ini telah menggunakan kesempatan kedudukan suaminya yang bertugas diluar negara (Peranchis). Sambil itu beliau telah memujuk JPA memberi beliau cuti bergaji penuh dan ditambah dengan biasiswa untuk melanjutkan pelajaran hingga mendapat ijazah Ph. D.

Hiduplah ia dalam kemewahan melimpah ruah dengan wang yang banyak. Selain dari gaji suaminya, beliau diberi elaun sebenbarang laut lebih dari RM8,000/ bulan Wanita itu mendapat gaji penuh dengan biasiswa lebih RM5,000 /bulan.

Setelah pulang ke Malaysia, wanita ini telah mencari helah dan alasan untuk menyingkirkan suaminya. Alasan sebenar ialah, wanita ini merasa dirinya tidak setaraf lagi bersuamikan suaminya yang sedia ada yang bukan Ph.D. Akhirnya wanita ini telah memaksa suaminya itu menceraikannya.

Inilah wanita yang tidak mengenang budi suami. Nyatalah, ia tidak memikirkan soal kerukunan rumahtangga, anak-anak dan keluarga. Ia hanya memikirkan dirinya sahaja. Akhirnya berkecailah rumah tangga yang dibina bertahun-tahun. Tamak haloba harta dunia, pangkat dan kedudukan adalah matlamat hidupnya. Sekarang ia berkawin dengan orang berpangkat. Orang seperti inilah yang dipilih dan beri hadiah jawatan MKT UMNO dan satu bergaji lumayan oleh Dr. Mahathir.

Orang seperti ?Dr. Ph.D? inilah anggota MKT UMNO pilihan sesuai Dr. Mahathir! Padahal ramai lagi Wanita UMNO yang lain dan telah berjasa kepada parti. Tetapi, Dr. Mahathir tidak memilih mereka kerana mereka menhayati Islam yang wajar.

Seorang wanita lagi (yang menganggotai SIS dan MKT UMNO - pilihan Dr. Mahathir) ialah seorang peguam. Wanita ini belum kahwin. Apabila malam tiba, merayaplah wanita (ahli J/K SIS) ini ke beberapa disko dan mess (harem). Kegemaran wanita ini ialah kepada lelaki tampan, berpangkat, berdarjat dan bergelar. Lelaki kaya dan berwang menjadi pilihan utamanya.

Bagi lelaki yang mengenali wanita ini, sesi di ranjang adalah perkara gampang yang digemarinya. Tabiatnya adalah meminum arak dan berdansa. Inilah anggota pilihan Dr. Mahathir ke-dua untuk menduduki MKT UMNO!

Wanita ini mempunyai tabiat suka mencemuh wanita yang mengikut amalan agama Islam seperti yang dituntut oleh Allah. Baginya, Islam yang diwahyukan patut dipinda dan diubah mengikut kesesuaian zaman moden.

Semua wanita dalam kumpulan?Sister in Islam? yang diketuai oleh Zainah bte Anwar ini berpendapat: jika wanita Islam hendak maju dan menandingi kaum lelaki, mereka mesti berusaha keras mensekularkan Islam dan membuang segala amalan yang selama ini ditegah wanita Islam melakukan.

Diketahui, Zainah bte Anwar pula adalah seorang anak manja yang tidak boleh ditegah dan dilarang kemahuannya. Ibu-bapanya sendiri tidak boleh melarang semua perbuatannya. Beliau berkelulusan ilmu undang-undang. Sekarang bergelar peguam. Wanita ini seorang janda. Setiap hari beliau dihantar berulangalik ke tempat kerja oleh ayahnya. Ayahnya dijadikannya seperti drivernya. Apakah petanda dalam Islam jika seorang anak menjadikan ayahnya seorang hamba mengikut perentah, arahan dan hikum dan perentahnya?

SIS adalah kumpulan yang sangat sesuai untuk kepentingan Dr. Mahathir Muhamad. Mereka yang terpilih ke jawatan MKT UMNO oleh Dr. Mahathir diberi mandat supaya menjayakan agenda beliau. Tujuannya ialah untuk mengubah cara berfikir dan menyuntik sekularisma serta memperbaharui fahaman dan pegangan Islam dikalangan pemimpin dan penyokong WANITA UMNO. Dr. Mahathir berjanji akan melindungi mereka.

Akhbar-akhbar dan media letronik diberi arahan supaya menyiarkan fahaman yang dibawa oleh anggota SIS. Pusat Islam, JAKIM, IKIM, YADIM, dan ulamak UMNO telah diarah supaya jangan membuat bantahan dan komen negatif menentang apa juga kenyataan yang disiarkan oleh Kumpulan bernama SIS ini.

JAKIM tidak dibenarkan oleh dua orang wakil SIS di MKT UMNO menyiasat pergerakan ini. JAKIM diarahkan supaya JANGAN mentakifkan mereka ?Ajaran Sesat?.

Dengar kehadiran dua orang wakil SIS di MKT UMNO itu (sengaja dilantik oleh Dr. Mahathir); makin semaraklah agenda pensekularan Islam mengikut kemahuan Dr. Mahathir.

Inilah ajaran Yahudi yang diamanahkan kepada Dr. Mahathir bagaimana cara menyusup untuk mengotori dan menghancurkan aqidah umat Islam sebenar; dan mengembangkan ajaran mereka untuk memusnahkan kesucian Islam.

Yahudi sangat bijak. Mereka menggunakan individu penguasa politik seperti Dr. Mahathir. Melalui kaum wanita (kaum ibu) maka aqidah dan keislaman zuriat yang akan datang akan lebih mudah untuk dicemarkan secara berkesan. Disinilah terletaknya peranan SIS yang makin berkembang.

PERINGATAN:

Ingat dan Awaslah wahai umat Islam. Peperangan Dr. Mahathir terhadap Islam dan ummah di negara ini telah sampai ketahap paling membahayakan. Jika umat Islam sayangkan agama mu. orang Melayu Islam dan semua penganut agama Allah di negara ini tidak ada pilihan lain melain BERJIHAD memusnahkan UMNO dan menyingkirkan semua pemimpin yang menjadi penyokong mereka. Janganlah terpikat dengan kekayaan, kedudukan dan pangkat yang dihadiahkan oleh Dr. Mahathir yang sedang mengyahudikan Islam kamu. Sekian.

Pemerhati Siber