Laman Webantu   KM2A1: 2876 File Size: 1.8 Kb *Biarkan...Biarkan
By tv3

26/9/2000 7:22 am Tue


Assalamualaikum/Selamat Sejahtera
Semua Pejuang REFORMASI

Khas buat Wak Amin.

Alhamdu Lillah. Wa SyukuruLillah. Segala pujian bagi Allah Rabb semesta 'alam.

tv3 mengalu alukan sepenuhnya pendekatan yang dirancang oleh PKMB untuk melancarkan perang siber habis2an. Diharapkan mereka ini betul betul akan mengotakan kata kata. Alasannya mudah. Lagi banyak mereka kepoh, lagi banyak taik taik akan mereka lambakkan dengan hujjah hujjah mereka. Ini telah terbukti didalam banyak kes kes kebelakangan ini. Ingatlah sahabat sekelian, mereka sentiasa didalam keadaan "defensif" sebab mereka lah yang menyebabkan segala jenis kegawatan yang kini sedang berlaku. Kita tunggu akan apa sahaja mereka membebel, insya Allah, pasti dengan mudah kita akan dapat menangkis. As always...the JOKE WILL BE ON THEM!

Demikian juga halnya dengan Pasukan Gerak Khas mereka yang terdiri daripada 25 orang "ular dalam semak"! Wau! 25 you.......macam bilangan Rasul pulak!

Mereka juga, tv3 yakin (insya Allah) tidak akan dapat bertahan! Mudah. Buat permulaan, kita tanya depa, "Apakah hukum manusia yang mencaci kekasih Allah?"
"Manusia yang mengeluarkan fatwa bahawa jikalau hukum potong tangan dikenakan, tak boleh majulah orang Islam, kerana kebanyakkan mereka akan kudung tangan!"
Adddoooiiii....tv3 tak sabar untuk mengajukan beberapa soalan yang asas kepada "rasul-rasul" Fir'aun ni. Tak payahlah Ismail Kamus, tak payah Ishak Baharom, tak payah Haron Din, tak payah Tok Guru Nik Aziz atau Hj Hadi.......cukup dengan tv3, ulamak lulusan Sekolah Kebangsaan Isketambola, disebelah Sekolah Menegah Isketambatu....kah kah kah...