Laman Webantu   KM2A1: 2705 File Size: 8.4 Kb *Waspada! Jangan Menyamar Amin Sapiro Sembarangan. Hihihihi?.!!
By Amin Sapiro

4/9/2000 10:37 pm Mon

WASPADA! JANGAN MENYAMAR AMIN SAPIRO SEMBARANGAN. Hihihihi?.!!


Saya menerima satu email dari rakan saya bertanyakan samada tulisan berikut yang dimuatkan di Laman FGR betul-betul dari saya atau perbuatan seorang penyamar lain - (ref):

[[Amin Sapiro
Biar apa pun, kita bereformasi juga
Sun Sep 3 22:51:39 2000


KEBELAKANGAN ini, berbagai pihak telah memberi pandangan tentang apa yang didakwa sebagai pembohongan yang dilakukan melalui Internet oleh pihak proreformasi bahawa peristiwa hitam di Sauk merupakan 'sandiwara UMNO'.

Sebagai seorang pelajar universiti tempatan, saya telah mengkaji hal ini melalui Internet dan memaklumkan daripada rakan-rakan saya?????..

???..semua usaha jahat ini gagal kerana rakyat sudah bijak setelah menghadapi pembohongan demi pembohongan sejak pemecatan Anwar Ibrahim pada September 1998 lagi. ]]


Riaksi saya:

Terperanjat juga! Sebab pada hari Ahad. Sep 3. Jam 22:51:39 (bererti jam 10. 51 minit 35 saat) tahun 2000 itu, saya berada di rumah seorang teman, sedang menghirup kopi pahit sambil bercerita dengan teman-teman lain mengenai perjalanan saya yang sangat meletihkan tetapi cukup bermakna. Seminggu tidak bertemu muka. Kerinduan kami bercengkerama udah mengila-gila sakan.

Cantik ?alibi? tuh!! (Harap Arifin Jaka boleh ambil butiran)?Hehehe?!!

Saya baca tulisan itu. Saya semak semula arkib peribadi segala tulisan saya yang tersimpan dalam ?100mb IOMEGA Zip disk?. Saya check - tidak ada. Kemudian saya semak ke belakang laman FGR. Terjumpa. Saya check Internet Protocolnya. Saya tengok ? hehehe?.>202.188.55.252<. Hehehe?sah itu bukan saya!

Nah! Sah sekarang. Orang itu adalah penyamar. Memang biasa di internet ini. Kebiadapan sikap orang-orang dungu yang bebal memang begitu. ?Menyamar? - seperti ular lidi mahu jadi naga pulak!!

Saya perhati dan teliti tulisan si ?haprak? yang menyamar sebagai ?Amin Sapiro? itu. Beliau mengaku dirinya sebagai seorang penuntut. Waduhhh? penuntut kunun. ?Tadika? mana?

Saya bilang terang-terang disini, jika anda seorang penuntut, jika saya guru anda - PASTI anda akan saya letakkan sebagai budak hingusan paling corot dan GAGAL, kerana meniru dan menyamar. Itu adap murid lemah semangat yang tidak ada keyakinan diri!! Begitu rendah pandangan saya kpd orang kerdil tidak bermaruah seperti anda.

Saya kategorikan anda sebagai penyangak @ perompak lebih kotor dari El Capoon atau Don Corleon. Jika anda seorang penyokong UMNO, maka anda adalah sebusuk-busuk ?Barua? paling hina melebihi ?Bapak Ayam? makan hasil perempuan lacur.

Di dunia muka anda seperti anjing dan babi, di akhirat nanti anda akan dihumbankan dalam api neraka jahanam kerana menyokong dan menjilat seorang berwatak iblis seperti Mahathir dan kuncu-kuncunya. Kalau tak percaya sila bertanya kepada ulamak - kecuali ulamak UMNO yang telah jadi ?barua? Mahathir Mohamad!


Mungkin saya terlajak kata mentakrifkan ?jembalang? yang menyamar itu. Tapi itu adalah persamaan sikap dan karenah anda yang menyamar - hampir sama menyerupai Mahathir yang sudah hilang budaya manusia berhemah..!!


Saya tidak akan tarik balik sumpah seranah saya selagi Mahathir tidak menarik balik segala tuduhan palsu kepada Anwar dan datang sendiri ke mahkamah membuat deklarasi menarik balik segala tuduhan beliau. Pun juga, Mahathir dan seluruh UMNO dan
penjilat-penjilatnya (spt penyamar itu) memkasa Mahathir menjadi manusia kembali setelah sekian lama bertukar roh menjadi ?hulubalang Iblis?..!!

Saya tidak marah kepada sdr yang menyamar itu. Sebaliknya saya kesihan melihat anda bersikap ?kurang ajar? tidak bersopan. Mungkin anda adalah anak lahiran zina seorang perempuan lacur yang tidak mengenal siapa bapak anda, keturunan dan baka yang menjadi ?penjarah? memperkosa ibu anda yang menghamilkan anda dulu.

Barang diingat kepada mana-mana penyamar nick di internet (khusunya laman pro reformasi) bahawa ada diantara penulis tulin itu orang intipan SB. Jadi dengan itu, dengan hormat saya maklumkan kepada mereka yang cuba mencuri nama nick orang lain, sila beradap sopan sikit dan janganlah lakukan kerja yang sia-sia dan membahayakan diri anda.

Kedua, anda akan jadi calun ?orang buruan? SB. Kelak tak pasal-pasal kena tindakan ISA. Anda fikir lokap Bkt. Aman macam Mahligai Putera Jaya kah hiasan dalamannya? Boleh tanya Dr. Badrul Amin, Ruslan Kassim, Tien Chua jika anda mau tau layanan kalau sudah masuk dlm lokap Bkt. Aman. Anda mungkin disuruh minum air kencing sendiri untuk melampias tekak yang dahaga.

Tak tengokkah mata lebam DS Anwar? Hehehe?. Dia bukan memukul diri sendiri sepertimana pembohongan Dr. Mahathir (Presiden UMNO & PM anda). Suku-sakat Rahim Nor masih ramai di sana sebagai menggantikan ?bapak anjing? yang diarah oleh ?Tuan? si ?bapak anjing? itu untuk membaham mereka yang dilokap di Bkt. Aman. Tulang belakang Tien Chia patah dibelasah SB dalam lokap, tau tuhhh???

Tidakkah anda terbaca Amin Sapiro terpaksa tukar kereta di Ketari? Walaupun accident boleh berlaku secara tidak sengaja, tapi di Bkt. Tinggi kereta boleh terbabas terjun gaung 200 kaki di tebing di Karak Hi-way (kununnya) untuk mengelak lori balak yang secara tiba-tiba muncul entah dari mana, kan?

Kadang-kadang berlaku kegelinciran di selekoh tajam kerana minyak kelapa sawit tertumpah ditengah jalan (kunun).

Haiiiiyyyaaaaahhhh?.. macam-macam boleh jadi dalam pejuangan ini?!! Risikonya juga amat tinggi. Kalau nak tau, tanya Adik Dahlia yang pakar panjat gunung dan lumba 4-WD merentas hutan - terhebat di kalangan srikandi Reformasi!! Sebelum sampai ke kemuncak bukit, cuba dulu panjat Batu Cave!?.Hihihih?.

Kepada para Penyamar yang cukup berselera menjadi Amin Sapiro, Safia Ashira, HC, Dahlia, dll. dan puluhan pro reformasi yang bercambah di laman-laman terbabit; saya nasihatkan, carilah keupayaan dari dalam diri anda sendiri.

Pembaca tulisan ?original? mereka itu kenal baik dengan bentuk dan ragam-cara mereka menggayakan penulisan mereka. Sekilas ?ikan di air?, pembaca budiman yang menjadi rakan seperjuangan mereka tau ?jantan betinanya?. Mereka tau mana yang original dan mana yang palsu. Bukan riaksi baik yang akan dihamburkan terhadap anda, sebalik sumpah seranah, maki hamun yang akan anda terima. Tak masuk rezki sepanjang hari. Hihihih?.!!

PW laman pro reformasi pasti akan merujuk dan bertanya terlebih dulu kepada penulis yang dirasakan ada sesuatu yang ganjil dan tidak lazim dari tema tulisan mereka; sebelum diabadikan ke ruang Arkib mereka.

Tidak ada siapa yang akan layan secara berhemah, jauh sekali menyakini penulis ?menyamar? dari puak UMNO di laman-laman pro reformasi.

Walau bagaimana indah dan logiknya huraian dan hujah anda, namun ?UMNO - kini dan selama-lamanya? tidak akan mendapat tempat dihati rakyat selagi kalian masih mengamalkan sikap dan karenah yang takrifkan ?duri dalam daging? yang semata-mata ?menegak KEZALIMAN dan meroboh KEADILAN?, merampas ?Hak asasi umat manusia?, ?menipu, berbohong memfitnah? dan terus-menerus berpolitik melalui agenda KONSPIRASI - semata menegakkan seorang ?Diktator tua? yang tak kunjung MAPUS - dibenamkan ke dalam tanah?!

Masih nak menyamar lagi? Di nasihatkan, gunakan minda, tenaga dan ?pre-paid card? anda untuk menyelamatkan negara, bangsa dan agama kita yang sudah terhanyut oleh arus deras berair najis yang membusukkan seluruh tamaddun dan kedewasaan politik rakyat, khusunya orang Melayu!!

Itulah pandangan rakyat terhadap UMNO/BN dan seluruh pemimpinnya, khusus sekali dimaksudkan Presidennya yang udah tak laku lagi?!!

Isk..isk? pamit saya. Tak guna menasihati penjilat UMNO yang dah karat biru ini. Masih banyak urusan lain yang lebih bermanfaat. Kalau mereka nak terjun lombong sekalipun, mereka harus berenang ketepian sendirian. Kalu nggak juga, mampuslah terbenam sendiri?. Pedulik setan saya..!!

Hhihihih?..!!


Amin Sapiro
(BEKAS ahli UMNO atas Pagar Berduri)