Laman Webantu   KM2A1: 2673 File Size: 8.2 Kb *Air Mata atau Kencing Jembalang?
By Kubang Pasu

31/8/2000 3:09 am Thu


Assalamualaikum wr wbth,

Rakan rakan seperjuangan yang tetap beristiqomah demi "keranaMu Ya Allah", semoga sentiasa beroleh rahmat dan keberkatan daripadaMu jua.... AAminnn!

YAB Dato’ Sri Dr. Mahathir s/o Mohammed Escandeer Kutty, Presiden tak berani bertanding kumpulan sesat UMNO "kencing" (temberang) lagi, bukan melalui lubang kemaluannya tetapi melalui dua biji mata munafiknya ketika bersandiwara mendeklamasikan sajak menyambut kemerdekaan yang sedikitpun tiada relevant untuknya. Sedikit petikan daripada sajak yang "dikencingnya";

Quote:
Bijak pandai pernah berpesan:
"mereka yang tidak belajar dari sejarah mereka akan didera
dengan mengulangi kesalahan-kesalahan mereka berkali-kali
sejarah mengajar kita betapa kukuh sesuatu bangsa
akan tetap kecundang bila ditikam dari belakang
mengapa kita mula halalkan sejarah hitam berulang?" ~ unquote.

Rangkap yang tersebut sebenarnya amat relevant kepada rakyat di negara ini dan janganlah Mahathir terburai burai "kencing" cuba berpura pura berbuat bengong siapa sebenarnya yang sedang memutar belitkan fakta fakta sejarah dan golongan manakah yang sedang menikam belakang Agama, negara dan rakyatnya sendiri serta siapa pula yang menghalalkan segala sejarah sejarah hitam agar berulang kalau bukan daripada kalangan pengkhianat pengkhianat serta jongos jongos peliharaan dan didikan Mahathir sendiri hatta UMNOlah yang menyubur dan menyemarakkan lagi budaya jijik yang sedemikian. Oleh itu rakyat sekelian, bangunlah dan kita sama sama AJARKAN UMNO dan BN yang kurang ajar ini satu pengajaran yang tidak akan mereka lupai seumur hidup mereka!

Cissss bedebah dan bangsat sungguh Mahathir ini yang cuba "kencing" dan bermuka muka di hadapan rakyat kononnya dia berjiwa lembut.... ptttuiiiiii, dasar manusia munafik yang penuh zalim lagi angkuh tiada toloknya dalam sejarah negara ini! Apakah rakyat merasa hiba melihatkan Mahathir "kencing" air mata munafiknya, atau apakah rakyat sepatutnya lebih hiba melihatkan titisan air mata anak anak dan isteri Ustaz Shamsuri yang tidak berdosa ketika Ustaz Shamsuri entah tak pasal pasal ditahan dan diculik oleh PDr.M atas arahan Dollah Babi yang bersengkongkol dengan Mahathir? Atau kita sepatutnya merasa lebih hiba apabila melihatkan titisan titisan airmata Nurul Hana yang terpaksa dipisahkan daripada bapanya yang secara kejam dan zalimnya dipenjarakan oleh Mahathir melalui mahkamah beruk yang dicengkamnya? Bandingkanlah sendiri wahai manusia manusia (terutama para penganut ajaran sesat UMNO) yang mengaku "tiada tuhan yang disembah melainkan Allah dan Nabi Muhammad itu pesuruh Allah". Ingat apa ancaman Allah terhadap “orang orang” yang cenderung apatah lagi menyokong serta mengampu orang orang yang zalim seperti mahfumNya di dalam Al Quran;

"Dan janganlah kamu cenderung kepada orang orang yang zalim yang menyebabkan kamu disentuh api neraka, dan sekali kali kamu tiada mempunyai seorang penolongpun selain daripada Allah, kemudian kamu tidak akan diberi pertolongan." (Huud~113)

Ingatlah, bahawa ini adalah JANJI JANJI ALLAH dan ianya akan PASTI BERLAKU!

Semakin menghampiri hari ulangtahun Kemerdekaan semakin itulah kesempatan ini diambil oleh Pertubuhan Sesat UMNO dengan pelbagai agenda setting mereka untuk mengalih perhatian rakyat dan selanjutnya menghanyutkan rakyat ke alam kuffur penuh khayalan dan maksiat. Saban hari di dalam media media cetak dan elektronik digembar gemburkan dengan footage perjuangan, sambutan dan pengisytaharan kemerdekaan, kononnya nostalgia sangatlah tu. Begitu juga program program hiburan, liar dan maksiat yang bakal dianjurkan oleh Rejim Mahathir "on the pretext of Merdeka celebrations" yang sebenarnya merupakan helah untuk menghalalkan agenda mereka yang ingin menghanyutkan kesedaran dan semangat juang muda mudi negara ini daripada perjuangan Kemerdekaan yang sebenar iaitu menegakkan keadilan yang HAK daripada cengkaman taring dan kuku besi jembalang puaka yang bernama Mahathir s/o Mohammed Escandeer Kutty

Jangan disangka dengan segala sogokan pesta pesta mungkar dan maksiat itu rakyat rakyat marhain lain akan luntur semangat untuk menegakkan keadilan di negara ini, sebenarnya kita masih belum lupa dengan pendedahan Dato’ Shafei Yahya bahawa Mahathir telah menyalah gunakan kuasanya sebagai PM untuk membela seorang penyangak kaki rasuah yang bernama Ali Abul Hassan, kita masih belum lupa bahawa kes rasuah Rafidah Aziz belum pun ke mana mana, kita masih juga belum lupa kes rasuah dan kes rogol Rahim Tambi Cik yang mesra rakyat terhadap seorang anak gadis Melayu yang di bawah umur, begitu juga kita masih belum lupa tentang kes rasuah Eric Chia dan Mahathir di dalam kes Perwaja, begitu juga kes Ting Pek Khiing seorang Foo Chow Sibu yang amat dikasihi oleh Mahathir hinggakan sanggup KIV dulu segala cukai cukai pendapatan Ting sejak beberapa tahun lalu hingga sekarang kerana mereka sama sama membalun balak balak di sekitar Bakun kononnya atas alasan pembangunan "the Damned Bakun", begitulah juga kes kes rasuah Ketua Hakim dan Peguam Negara yang jelas jelas telah menjadi beruk dan kaldai tonggangan Rejimnya. Banyak, cukup banyak wahai Mahathir lubang lubang pekung dan kurap yang perlu kamu lenyapkan sebelum gelombang "wrath of the people" melandai dirimu seterusnya... Insya Allah!

Inilah tandanya negara ini belum merdeka di dalam erti kata yang sebenarnya kerana masih lagi di dalam belengu pak turut dan kepompong kesesatan dengan amalan amalan jahilliyah dan kemungkaran yang dianjurkan oleh Rejim Taghut ini.

Belum pernah pun tertulis di dalam sejarah negara ini iaitu seorang pemimpin negara hatta pemimpin bawahan sekalipun yang dihina, dikeji, dibenci dan dimusuhi oleh seluruh rakyat negara ini khasnya dan seluruh dunia amnya, malah sebaliknya "he who must be destroyed at all cost" iaitu Dato’ Sri Anwar Ibrahim, orang yang amat ditakuti, dibenci dan difitnahkan pula yang mendapat tempat di hati rakyat dan simpati seluruh dunia, bukankah itu ketentuan dan perencanaan Allah jua yang tiada sesiapa pun dapat menegahnya? Maka untukmu Mahathir s/o Mohammed Escandeer Kutty hanyutlah engkau di dalam ISTIDRAJ Allah Subhanahuwata’ala.

Bacalah di dalam Qunud Nazillah kita;
"Allahhumma A’laika .... (nama nama mereka yang berkenaan)". "Wahai Tuhanku, ke atas Engkaulah .....(nama nama mereka)". Seperti yang Rasulallah lakukan ketika peristiwa Bir Maunah apabila 40 orang Sahabat Sahabat Baginda telah dibunuh dengan kejam oleh golongan kaffir musyrikin suatu masa dahulu.

Insya Allah akan tiba masanya MEREKA semua akan tenggelam kelemasan di dalam kemurkaan Allah!

Keaiban dan cemarnya maruah Mahathir pada ketika ini sudah teramat memuncak walau sebagai seorang manusia, sebagai bapa Mirzan, sebagai Adi Jagat dunia Ketiga, sebagai saksi bacul yang tak berani ke mahkamah sebagai Presiden tak berani bertanding Pertubuhan Sesat UMNO apatah lagi untuk terus bergayut sebagai Perdana Menteri. Akan tiba juga masanya Mahathir mengakhiri hayatnya seperti dictator dictator yang lain di dunia ini, pilihan terbaik ialah Pol Pot yang mana bangkainya dibakar bersama timbunan timbunan sampah sarap sahaja oleh rakyat Kemboja. Mahathir apa bezanya???

Tidak ada lagi perbandingan yang layak untuk si tua kutuk ini selain daripada seekor anjing kurap tua yang berpenyakit gian nak mengawan tetapi tiada keupayaan atau anjing anjing betina yang sudi, maka terjelir jelirlah lidahnya menjilat jilat kemaluan dan najisnya sendirian di tengah jalan, sekali sekala menyalak melolong tak ketahuan serta menyelongkar tong tong sampah kelaparan!

Jangan sampai laungan kemerdekaan hari ini dipersendakan rakyat di jalanan sebagai sumpah seranah untuk PM mereka..... Mahathir Celaka, Mahathir Celaka, Mahathir Celaka, sudahlah!

Untuk kesekian kalinya....INGATLAH BN, UMNO, PDr.M dan anak bini Mahathir, "it is Mahathir’s HEAD and of HIS LIEUTENANTS’ that we are after…. may not be today, tomorrow or next year, but...ONE day, Insya Allah!"

ALLAHUAKBAR ALLAHUAKBAR ALLAHUAKBAR WALILLAH HILHAMD!!!


~Kubang Pasu