Laman Webantu   KM2A1: 2474 File Size: 2.5 Kb *Ummi Nasuha, S'seng Bando warga ZP
By web aNtu

28/7/2000 12:34 am Fri


a#salamu 'alaikum wrbth:-

Mula2 diucapkan terimakasih kpd sdr Amin Sapiro kerana byk cakap pasal laman ni sejak kebelakangan ini. Saya agak terkejut juga bila sdr menceritakan bagaimana saudara pernah berada dlm laman kami!

Kehadiran insan bernama S'seng Bando (Amin Sapiro??) bermula sejak di discserver lagi - iaitu tahun 1998. Pada waktu itu kami baru tutup POST button kerana byk posting mengarut N lucah ditembak ke forum itu oleh geng2 keparat. Hebat juga S'seng Bando kerana tahu macam mana nak masuk. Selepas berhijrah ke VR9 N FIB server, kita hadapai macam2 masalah server, maka ramai yg dah pergi ke tempat lain atau tak jumpa laman kita. Saya kembali pakai hypermart tapi server terlalu lembab. Setelah hypermart dibeli oleh Go Network, server hypermart lebih stabil (BSD operating system!) - oleh itu nampaknya kita mungkin kekal di sini.

Saya rasa ada baiknya sdr Amin mengiktiraf Ummi Nasuha. Saya sendiri byk menerima email, fwd2 N kad2 virtual drpd Ummi - sampai tak terbalas semuanya (sorry...) Ummi juga tahu sedikit asal-usul keluarga saya! Saya rasa saya perlu memberi sedikit intro mengenai Ummi buat tauladan kita semua.

Ummi adalah yg PERTAMA apply (mohon) jadi Zpost Member - sebenarnya tak perlu apply kerana kami memang terima pejuang macam Ummi tanpa perlu apply! Masa sistem posting Zp baru dibuat, Ummi adalah yg kedua mencubanya selepas sdr Bomoh Power Rangers. Oleh kerana forum KM2 dah siap, sistem awal Zp tak digunakan, N sebagaimana yg kita expect - ummi bersama forum KM2. AKhir2 ni tak ada posting dari Ummi di sini, tapi ada byk posting Ummi di "sana" - dgn nick yg berbeda ):-

Buat sdr Amin - kami ada arkib semua (kecuali yg hilang masa VR9 down) posting Ummi N Sseng Bando di laman arkib kami http://smartsearch.hypermart.net N boleh pakai search engine [http://smartsearch.hypermart.net/cgi-bin/nph-fsearch.cgi?a=1] utk cari posting Ummi N SSeng Bando yg lama2.....

Saya merasa bangga kerana ada warga ZP yg menjadi "trademark" N sumber "inspirasi" - N kejayaan Amin merupakan kejayaan manis kita bersama... Akhir sekali saya angkat tabik kpd Amin Sapiro N Ummi Nasuha - warga ZP yg berjaya menyedarkan minda rakyat jelata.

Sekian N Selamat Berjuang!!


Link Reference : Newskini