Laman Webantu   KM2A1: 2472 File Size: 1.4 Kb *Concorde Terhempas - kaitan?
By tv3

26/7/2000 6:00 pm Wed


a#salamualaikum/Selamat Sejahtera
Semua Pejuang REFORMASI,

BERITA TERBASI FITNAH SENSASI...........

Sebuah pesawat concorde yang sedang didalam penerbangan dari Paris ke New York telah terhempas kira kira 15km dari lapangan terbang Charles de Gaulle. Diberitakan 109 orang terkorban, termasuk beberapa orang yang berada ditempat kemalangan.

tv3 telah menhubungi P***Mak untuk mendapat komen beliau. Inilah petikan rakaman yang dibuat oleh tv3 melalui talipon ke Mahligai Air Mata Rakyat;

".....ohhhh ini adalah pekerjaan al-Maunnah yang telah meletakkan satu 'stink bomb' didalam c##kpit pesawat yang membuat pilotnya khayal lalu menyebabkan kemalangan. Saya diberi tahu oleh rakan rakan saya dari Mosaad bahawa kumpulan ini telah menyerang pesawat ini kerana hendak menggulingkan kerajaan yang mereka anggap Barisan Najis. Kerajaan akan menghantar satu pasukan penyiasat khas yang akan diketuai oleh Aziz Shamsuddin dan dibantu oleh Musa Ha#san dan Rodhwan. Sementara penyiasatan sedang dijalankan, pihak BABI akan menangkap Tok Guru Nik Aziz dan Fadhil Nor, kerana mereka agak, kedua ini terlibat dengan kemalangan diParis itu......"

Sekian rakaman talipon kami.......kah kah kah........!