Laman Webantu   KM2A1: 2469 File Size: 2.1 Kb *Inilah Sebenar nya
By tv3

25/7/2000 6:45 am Tue


a#salamualaikum/Selamat Sejahtera
Semua Pejuang REFORMASI,

Fir'aun memang menghadapi krisis demi krisis, bertepatan dengan ayat Allah, "....sesungguhnya Allah adalah sebauk baik perancang!"

Pertama. Fir'aun di "kipas" setiap minggu oleh syaitan syaitan seperti Vincent Tan, Tan Sri Lee dll yang akan membawa nya berhelikopter ke Genting dsb, dengan alasan untuk menunggang kuda. Disana dia akan di indoktrinasikan akan betapa bahayanya "pelampau" Islam. Akan betapa perlunya Bolehland akan pmpinan nya dsb........ Mereka inilah yang menanamkan semangat "Islam (dalam apa bentuk) mesti dihancurkan.

Kedua. Sebelum pilihanraya ke 11 tempoh hari, Fir'aun telah "mengswastakan" satu lagi unit risik, kerana dia telah kurang percaya dengan maklumbalas dari unit risikan resmi. Beberapa bekas ahli risik ATM telah diambil dan diberitakan kedua yang mampus didalam peristiwa Sauk, adalah bekas perisik military (Military Intelligence). Diberitakn juga bahawa "besar kemungkinan" unit baru ini diketuai oleh Gen (bersara) Maulud, bekas Ketua Risik ATM!! Katanya, operasi Sauk, banyak mirip kepada "blueprint" Gen Maulud!

Ketiga. Beberapa hari sebelum peristiwa Sauk, Fir'aun berjumpa dengan 10 orang mufti negeri, guna untuk mendapatkan "restu" untuk bertindak menggugurkan perkataan ISLAM pada Parti PAS! Alhamdu Lillah, mufti sepakat memberi tahu Fir'aun, bahawa sebagai mufti (dan demi mematuhi kehendak dia sendiri) mereka hanya lah "orang Ugama" yang tak patut di sangkut pautkan dengan politik! "Jadi, jangan lah heret kami kedalam kekecohan politik!" Terdiam Fir'aun. Tiga hari selepas perjumpaan, peristiwa Sauk berlaku!

To Fir'aun I say this. You may be winning the battles....but your are LOSING THE WAR! You are facing a serious crisis of credibility! Sudden death is too good for you. You are DYING. We all are dying. But YOU ARE DYING THAT SLOW AND TORTOROUS DEATH! You are CONDEMNED!

Allahu Akbar