Laman Webantu   KM2A1: 2468 File Size: 14.2 Kb *Mahathir Berbogel Lagi....
By Kubang Pasu

25/7/2000 4:29 am Tuea#salamualaikum wr wbth,


Umpama seorang yang sudah "condemned on the death bed" maka meracaulah si Jembalang Puaka "son of" Mohammed Escandeer Kutty, Presiden tak berani bertanding Parti Kebangsatan @ Pertubuhan ajaran sesat ke 28 ia itu Al MaUMNO, membuang segala tebiat yang ada, menderita kesakitan sakaratil maut.

Jelaslah kini Mahathir semakin membogelkan dirinya sendiri dikhalayak ramai negara ini dan kelihatan kini si Jembalang Puaka itu telah mula bermain dengan najis dan kemaluannya sendiri yang seterusnya akan mula menjilat jilat dan menelan najis najis yang akan menjahanamkan dirinya sendiri.

Seperti yang pernah dituliskan sebelum ini bahawa peristiwa RAW 304 di Sauk hanyalah merupakan sandiwara low budget arahan Mahathir dan kuncu kuncu totoknya sebagai satu helah atau manoeuvre bagi mencapai segala niat jahat dan angkara kesumatnya untuk menghukum apa sahaja yang bernama Islam, berpandukan Islam, berlandaskan Islam dan berfahaman Islam. Kebencian dan kemarahan Mahathir terhadap Islam sememangnya tidak dapat diselindungkannya lagi di sebalik pendustaan dan slogan yang kununnya parti kebangsatan @ pertubuhan ajaran sesat Al MaUMNO adalah pembela Islam yang sebenar.....ptuiiiii, amat menjijikan! Hakikatnya, pada Mahathir, Islam adalah satu "liability", cukup leceh dan batu penghalang untuk mencapai segala citarasa nafsu rakus dan pelahapnya untuk kesekian lamanya sehingga kini. Apakah yang dapat Al MaUMNO buktikan sebagai SATU sahaja, diulangi, SATU sahaja sumbangan atau jasa Mahathir di dalam kerja kerja dakwah untuk Islam selama ini? Eeelekkk, poorah! Semua itu window dressing sahaja!

Paling tidak, tengok sahajalah di kompleks sukan Bukit jalil, sebuah kompleks sukan yang dibangga banggakan sangat oleh Mahathir dan Kerajaan Bolehland, ruang solat yang disediakan tidak ubah seperti setor penyimpanan alat cuci tandas sahaja, yang berukuran tidak lebih dari 8 X 10 kaki dengan bau busuk yang amat mendukacitakan. Apakah ini tandanya sebuah Kerajaan yang mengamalkan Islam sebagai agama rasmi? Apabila rakyat sudah ramai yang mahu kembali ke jalan Allah, Kerajaan pula yang menjadi penghasutnya. Akan tetapi untuk ke jalan jalan maksiat maka berlumba lumbalah agensi agensi Kerajaan yang menjadi penggalak dan penganjurnya...Bolehland lah katakan!

Nah, sekarang terserlahlah sudah segala synopsis, analisis, pandangan serta ramalan di serata laman laman web pro reformasi bahawa Mahathir sendiri yang akan mengeluarkan satu gospel bahawa kejadian di Sauk itu memang ada pertalian yang langsung dengan pembangkang khususnya PAS... Bingo! Syabas kepada semua penganalisis dan takziah kepada media media ma#sa pemfitnah serta penyokong penyokong Al MaUMNO kerana untuk kesekian kalinya kamu semua diperbodohkan malah diugut untuk menelan segala muntah dan najis Jembalang Puaka itu sebagai vitamin dan penawar!

Bukan itu sahaja, malahan kesemua para kuli kuli (pengakuan Mahathir sendiri bahawa para menteri Kabinetnya adalah kuli kuli belaka) Mahathir pula berebut rebut menyalak bersahut sahutan mengiayakan dan mengangguk hinggakan mengugut sekelian rakyat supaya mempercayainya sebagai sesuatu yang benar apabila sahaja datangnya berita daripada sang Jembalang Puaka tersebut. Ugutan yang berupa ISA, Akta hasutan dan sebagainya diriuhkan melalui media media yang khianat. Namun segala hasutan, caci nista, adu domba, fitnah, rasuah, penyelewengan dan penghinaan mahkamah oleh Mahathir dan juak juaknya hingga kini pun pihak pDr.M masih bacul, kecut telur dan dayus untuk bertindak! Media ma#sa pula secara tiba tiba jadi kelu dan bisu mengenai pendedahan berita tentang Mahathir pelindung rasuah yang didedahkan oleh Dato Shafei Yahya dalam mahkamah dan begitu juga Parlimen yang sudah mula hilang maruah dan bertukar menjadi forum mengangguk untuk PM semata mata. Maka janganlah pihak pDr.M nak berlagak jantan pula dengan rakyat biasa yang ingin membetulkan dan memertabatkan perlembagaan serta undang undang di negara ini, insyaallah.

Dengan terbunuhnya 2 anggota keselamatan di dalam sandiwara Sauk dan disusuli pula oleh kematian ala X-File saksi utama kes, PAStinya Mahathir ingat dia telah berjaya melenyapkan "something fishy and make sure no loose ends" tentang kes tersebut. Tetapi dia lupa bahawa Allah teramat hebat perancanganNya, semakin itu jugalah tebogel lagi diri Mahathir.

Disarankan kepada keluarga keluarga mangsa yang terbunuh itu mengambil tindakan mahkamah terhadap Kerajaan, Mahathir, Dollah, Najib, pDr.M dan ATM kerana disebabkan "tactical error" pihak pihak inilah yang menyebabkan kematian ahli keluarga mereka. Jelaslah betapa kedua dua anggota keselamatan itu ditugaskan untuk "undercover" (kununnya) di kawasan yang dikuasai oleh puak puak Al Ma’unah yang kesemuanya Melayu, Bukit Jenalik dan Sauk pula kawasan penempatan orang orang Melayu, tiba tiba Kerajaan, pDr.M dan ATM pula mengarahkan seorang India dan Iban untuk masuk menyelinap sebagai "undercover", adakah itu sesuatu yang pihak atasan "over looked" atau satu "deliberate ploy" supaya mereka itu mudah dikesan dan ditangkap oleh Melayu Melayu Al Ma’unah sebagai satu skrip yang sudah dirancang?

Kaum India di negara ini dinasihatkan perlulah berwaspada agar tidak terperangkap dan termakan umpanan Mahathir dan Sammy Velly untuk melagakan Hindu dengan Islam demi untuk mereka berdua terus berkuasa di negara ini. Pada Mahathir nyawa rakyat biasa adalah tidaklah berharga langsung asalkan dia dapat terus berkuasa, mungkin dia hanya akan bersedih sekiranya nyawa anak anaknya pula yang dicagarkan, kita tengoklah nanti..?

Walau bagaimana sekalipun tanggung yang mengakibatkan pembunuhan terhadap anggota keselamatan wajib dipikul oleh Mahathir selaku PM, Dollah Badawi selaku Menteri KDN, Najib selaku MP, Norian Mai selaku KPN dan Jen Zahidi selaku PAT, no excuse, gentlemen! Kenapa tidak sahaja ditugaskan SB SB dan komando komando berbangsa Melayu untuk menyusup sebagai undercover macam yang dilakukan terhadap gerakan reformasi di KL? Bodoh benarkah pegawai pegawai atasan pasukan keselamatan kita yang telah berkursus ke serata dunia menghabiskan wang wang sumbangan rakyat? Ini Kerajaan mesti jawab kepada rakyat.

Kalau di negara lain yang lebih bermaruah, pemimpin pemimpin dan pegawai pegawai atasan terlibat sanggup membunuh diri atau sekurang kurangnya sudah PASti meletakkan jawatan. Tetapi di Bolehland, negara yang membudayakan sifat ABCD (ampu, bacul, cuai dan dayus), matlamat utama yang perlu dijaga adalah perut, bukannya integrity, dignity or honour! Tiba tiba sahaja bertubi tubi kesemua mereka menundingkan tangan terhadap pembangkang dan Agama sendiri, sedangkan siasatan belum pun selesai.

Mahathir hanya berani melalut dan meracau di dalam media ma#sa seolah oleh seorang gila yang sedang meracau di dalam jamban, bising sorang sorang dikelilingi najis, lalat dan ulat ulat tahi sebusuk busuknya, namun pada para pemimpin ajaran sesat Al MaUMNO, cendiakawan perut, ulama su’k dan pengikut pengikut ajaran sesat tersebut itulah satu keputusan yang mutlak laksana satu fatwa yang suci murni yang mesti ditelan bulat bulat kerana ianya datang daripada Mahapuaka berhala sembahan mereka. Analisa dan andaian ini telahpun diulas di dalam artikal yang berjudul Breaking News~Sauk, 5 Julai lalu iaitu;

Quote : Semua catatan "berita" di atas itu mungkin satu satira, tetapi bagaimanakah sekiranya segala dongengan itu difatwa dan dimuntahkan sendiri oleh sang Tunggul Puaka dari Putrajaya yang bernama Mahathir bapa Mirzan? Adakah sesiapa yang masih bertelur berani menyangkal dan mencabarnya?, apatah lagi media ma#sa yang tidak bermaruah, paling kurang sebulan liputan penuh sensasi muka depan, begitu juga TV3 Suku yang akan membuat satu liputan ekslusif serta memuatkannya pula dalam Majalah 3 Suku. - Unquote.

Dan juga daripada artikal "I Started a Joke...";
Quote: Sinopsis cerita kesemuanya tidak banyak berbeza beza, tetapi bahagian endingnya amatlah predictable sekali kerana kesemuanya akan menunjukkan kecenderungan dan cara berpakaian "penjenayah penjenayah" tersebut dengan kumpulan kumpulan Agama, ajaran sesat atau parti pembangkang. Kesimpulannya para "penjenayah" tersebut kesemuanya Islam atau daripada pertubuhan Islam atau maksud yang tersiratnya ialah ISLAM itu ganas, zalim, kejam, brutal dan sadist! Matlamatnya ialah agar kaum kaum yang beragama lain membenci dan menjauhkan diri daripada apa apa sahaja yang ISLAM. Dengan ini nama ISLAM MESTI DIHAPUSKAN by hook or by crook! Ini agenda Mahathir Al Laknatullah yang sebenarnya.- Unquote.

Yang lebih dasyatnya bukan TV3 Suku sahaja, malah kesemua saluran TV dan Radio membuat laporan khas secara live! Maka terbogel lagilah si tua bangka Mahathir. Memang amat mudah meracau dan membebel sorang sorang tanpa ada orang lain mencabar dan mendebat, tetapi kenapa pula bacul menikus apabila Ketua Pembangkang Dato’ Fadzil Noor mengusulkan satu perbincangan khas di Parlimen, nah buktikan kehebatan mu di sana, wahai Adi Jagat Dunia Ketiga...ptuiiii! Kalau sekadar kertas putih, ianya akan lebih jijik daripada used toilet paper at the public toilet in Chow Kit. Sekurang kurangnya mesti diadakan siasatan oleh Suruhanjaya Diraja secara terbuka dan menyeluruh. Sudahlah Mahathir, kamu sekarang semakin enak mengaul najis sendiri...!

Lt.Gen Zaini pun janganlah perasan yang diri itu hero sangat kerana cerita sebenarnya telah pun tersebar tentang tektiknya yang lebih hina dan zalim daripada puak pengganas Serbia iaitu dengan menggunakan human shields yang terdiri daripada kaum keluarga dan saudara mara ahli ahli Al Ma’unah tersebut ketika kepungan dibuat. Ini adalah satu tektik bacul dan bukannya wira atau hero seperti yang digemburkan, ini adalah kisah benar yang tidak diceritakan oleh Lt.Gen Zaini hero dayus, bacul dan kini menjadi barua besar Mahathir di dalam ATM.

Kenapa Zaini rela menjadi barua Mahathir?

Samalah seperti barua barua yang lain, dia sendiri mempunyai tulang tulang rangka dan najis najis yang terpalit di sana sini di dalam ATM, kesnya menampar anggota bawahan yang mengakibatkannya terpaksa berundur lebih awal daripada ATM telah diselamatkan oleh Mahathir, maka inilah paying back time untuk Mahathir kerana cita cita Zaini ialah untuk menjadi PAT yang kini disandang oleh Tan Sri Ahmad Zahidi yang pernah menegur Mahathir mengenai penipuan undi pos ATM, an open secret to all at MINDEF! So Tan Sri Zahidi must go sooner or later, tetapi PTD sekarang Jen Mohd. Hashim Hussin pula in line, also no problem coz our gentleman pun ada skeleton in his cupboard, the "Sarajevo Hotel of California" story, he must either tag to the line or get the axe, kan? Jadinya line clear lah untuk Zaini, the dream will soon be coming true.... Serve to Lick, man!

Makanya apakah yang ada pada rakyat kini? Nak diharapkan polis, mahkamah, peti peti undi, ATM, Parlimen, Raja Raja? Kesemuanya sudah dicelah kangkang sang Jembalang Puaka the son of Mohammed Escandeer Kutty, Presiden Pertubuhan ajaran sesat Al MaUMNO! Polis merupakan anjing pengkhianat nombor 1 dalam menjulangkan Mahathir ditampok kuasanya, mahkamah sudah merupakan lading ternak babi babi Mahathir yang digunakannya untuk memenuhkan nafsu lahabnya bila bila mana dia suka, SPR lebih merupakan kaldai tunggangan demi untuk ditonggang sampai ke matlamat tuan mereka, panglima panglima bacul ATM pula sudah mula dijerat oleh Mahathir di mana Zaini merupakan spesis pertama di dalam ATM yang "manhood"nya kecut menjadi "asam buoe", Parlimen akan terus menerus menjadi rubber stamp Jembalang Puaka dan Raja Raja pula seperti yang pernah dinyatakan suatu masa dahulu iaitu hanya layak dikenang sebagai "Raja Kelawar, Raja Diamond dan Raja Spade" daripada pek daun judi sahaja!

Namun, kita masih mempunyai akidah dan Allah tempat berpegang dan bernaung harapan, maka sebagai hamba Allah yang berikrar dan naik saksi bahawa hanya Allah Rabb yang disembah dan Muhammad itu pesuruh Allah, adalah WAJIB ke atas setiap kita mempertahankan Agama suci yang dinuzulkan ini melalui RasulNya daripada apa jua bentuk ancaman, khianat, hina, caci dan serangan daripada sesiapa jua. Sesungguhnya Agama suci Islam menegah penganut penganutnya menghina sebarang agama lain walaupun mereka itu amat sesat, tetapi kini penghinaan dan cacian yang amat ketara dilakukan oleh pemimpin Kerajaan yang mengaku Islam yang diterajui oleh kumpulan sesat Al MaUMNO pimpinan "the son of" Mohammed Escandeer Kutty, seterusnya pula mempelawa pemimpin pemimpin kaffir sekutu mereka di dalam BN bertali arus mencaci dan menghina Islam! Sudahlah agama mereka sendiri amat sesat lagi menyesatkan, kini nak mengada ngada pula menghina Islam, awas kamu! JAKIM pula diam membatu, jadi tuli dan bisu serta merta, takut untuk menegur apatah lagi untuk membela Islam, elok sahaja ditukarkan makna JAKIM kepada "Jabatan Khianatkan Islam Malaysia" agar lebih sesuai dengan peranan sebenar JAKIM di bawah Hamid Zainal Abidin, ulama perut yang terunggul itu. Cissss amat berdebah sekali sikap penganut penganut kumpulan sesat Al MaUMNO yang masih rela disesatkan oleh beberapa kerat pemimpin pemimpin yang nyata sudah sesat lagi menyesatkan itu!

Umat Islam MESTILAH jangan sedikitpun lupa segala penghinaan yang telah dikeluarkan oleh golongan sesat ini sampai bila bila selagi belum kita bayarkan HARGA TUNAI YANG PALING MAHAL kepada mereka suatu masa nanti kerana apakah alasan dan jawapan kita ketika di mahsyar Allah nanti apabila disoal tentang perasaan dan tindakan kita ketika Islam dihina cerca di hadapan kita sekarang?

Ingatlah wahai para pejuang yang bercita cita untuk mengembalikan HAK HAK Allah pada tempatnya, perjuangan itu sememangnya pahit dan pedih kerana janji janji Allah tentang syurga yang manis itu adalah benar. Hanya dua pilihan kepada para pejuang yang berjuang untuk jalan jalan Allah iaitu MENANG atau SYAHID.

Untuk kesekian kalinya diulangi lagi, ingatlah BN, UMNO, PDr.M dan anak bini Mahathir, "it is Mahathir’s HEAD and of HIS LIEUTENANTS’ that we are after…. may not be today, tomorrow or next year, but….one day, Insyaallah!"


ALLAHUAKBAR ALLAHUAKBAR ALLAHUAKBAR WALILLAHHIL HAMD!!

~Kubang Pasu.