Laman Webantu   KM2A1: 2465 File Size: 3.8 Kb *Fwd: Senjata pembunuh bukan M16 - Din Rambo
By web aNtu

22/7/2000 12:57 pm Sat


Tak ramai org boleh jadi pelakun. Ada yg pandai berlakun sehingga nampak macam
betul2 mati N berdarah atau menangis. Tidak kurang pula ada pelakun yg
memang jahat tapi boleh berlakun jadi orang yg sangat baik pula.

Ada pelakun baca doa live kat TV ... dan pelakun yg sama menangis air mata buaya depan cikgu2.

Yg aku heran pelakun ini takut pula nak berlakun dlm mahkamah! Kita tak perlu senjata utk lawan mahath1r - belum tiba masanya lagi..... lagipun ada byk senjata yg memang tak ada penangkisnya yg efektif - iaitu pendedahan Dato Shapei! Inilah senjata kami - kami tak perlu senjata api atau senjata mainan atau senjata macam kat dlm kem Grik tu!

Lemparan2 "bomb2 berbentuk tuduhan" terhadap alMaunah N seterusnya percikkan2 peluru mahath1r yg ditempiaskan kpd PAS melalui Drama Grik ini dipentaskan bertujuan utk membunuh PAS - iaitu menmbuang semua perkataan Islam dari dalam tubuh PAS itu sendiri! Seperti biasa UMNO tak akan turun mahkamah utk itu - UMNO buat N rangka undang2 utk tujuan politik UMNO! Jangan harap pada mahkamah, kerana merekalah yg pertama yg akan cabut lari dari mahkamah! Harapkan muz###rah - muz###rah pun UMNO cabut lari siang2! UMNO hanya menang dgn helah - sebagaimana ia mengaibkan Ku Li, Anwar, N sesiapa sahaja melalui apa saja cara - cetakkan gambar2 tipu, buku2 mencarut, atau pementasan drama2 siap dgn lagu N poster pada kereta N dlm rumah! Itu pun tak cukup, ada video lucah yg dibuat utk diedarkan pada musim pilihanraya.

Kalau mahath1r betul2 jujur - dia akan muncul dimahkamah. Dia tidak akan bercakap mendahului mahkamah N dia tidak akan mengherdik bekas ketua BPR, dan dia tidak akan melantik Abul Hasan. Dalam banyak orang kenapa Abul Hasan dilantik ? Kalau polis betul2 jujur - mengapa Dr Munawar N Sukma tidak diberikan peguam yg sebenarnya N mengapa mereka perlu disembunyikan dlm bukit yg tak aman itu?

Ini semua senjata kita - kita tak perlu M16. Senjata2 inilah yg akan membunuh mahath1r - iaitu penipuan2, penyelewengan2 N salahguna kuasa mahath1r. Seoarng yg betul2 Islam tidak akan menipu - apalagi mengaibkan saudaranya. Tindakkan menjatuhkan maruah seorg manusia tanpa bukti yg sah disisi Islam adalah FITNAH yg nyata yg kita disuruh memeranginya. Kalau Malaysia sebuah negara Islam - mahkamah syariah yg sepatutnya mengadili AI - tetapi sampai kini UMNO takut utk membawa isu ini - yg berani hanya isu nilai2 sahaja. Kalau rakyat malaysia boleh ditipu dgn buku karut N saksi palsu - apatah lagi kalau drama yg siap dgn lagu N tali gantung yg amat rendah dikebun durian,.... Rambo kat Amerika itu pun cari hutan yg lebat....

Dlm perang senjata ialah no 2 - yg no 1 ialah kepandaian/skill N helah/trick!
Dalam filem Rambo - Rambo menembak sebuah helikopter di udara semasa berada dlm helikopter yg sudah jatuh di darat selepas berpura2 mati..... N Rambo juga menggunakan darah ayam utk memerangkap musuh.

UMNO tak ada banyak senjata betul - mereka banyak buat senjata tipu. Kes liwat AI adalah kes tipu - begitu juga kes Sukma N Dr Munawar. Mahath1r sudah lama menggunakan penipuan utk menang - semasa lawan KuLi undi ditukar, masa p/raya 1999 pengundi hantu/tipu dimasukkan di Kubang Pasu, N akhirnya mahath1r lari dari mahkamah kerana beliau sedar penipuan beliau akan didedahkan dimahkamah!! .

PENDEDAHAN2 N FAKTA2 yg sebenar sahajalah senjata kita yg akan mengkuburkan mahath1r selama-lamanya! Sebab itu Detik diharamkan, Harakah dihadkan, N Ekslusif dibenamkan! Sedarlah - mereka sedang mengembumikan senjata anda sekalian! Mahath1r memang takut pada pendedahan!!!


--Din Rambo--

(di olah semula oleh webmaster)