Laman Webantu   KM2A1: 2424 File Size: 2.0 Kb *Sedikit komen dari Pak Lah...
By Panjitengkorak

22/6/2000 6:16 pm Thu


a#salamualaiikum/Selamat Sejahtera Semua.

Sekarang ini kita di hebohkan lagi dengan keretakan hubungan mahafir'aun dan da1m the karun. Apa kah ini betul ? Kalau mengikut feedback yang hamba dapat especially dari group bussinessman jepun, perkara ini betul. Kerana jepun semua sedang gelabah yang mana satu nak take position da1m ke fir'aun? Pada kebiasaan nya da1m lah. Tapi sekarang jepun-jepun terpaksa menjaga tiga-tiga sekali just in case anything happen dia orang kata. Jadi dari satu briefcase dah jadi tiga.Pening jepun, dalam hati hamba,padan muka bussiness pakai rasuah sangat baru dia tahu.
Itu dari angle bussinessman, dari info JPM pulak, bilik da1m telah di buat flushing oleh sb-sb bukit tak aman atas arahan firaun lah sapa lagi. bilik da1m di putrajaya telah di pasang dengan alat pendengaran micro dan kamera micro yang da1m sendiri tak tahu di mana kah alat-alat itu semua dipasang. Nampaknya gerak-geri da1m diperhatikan fir'aun walau kedalam jamban sekali pun. Macam DSAI kena la.
Macam mana pula komen Pak Lah. Pak lah mengaku yang fir'aun ada mengadu yang fir'aun gaduh dengan da1m. Tapi kata pak lah kita tak boleh percaya dua ekor ni kuat dan pandai berlakun,Pak Lah tak mahu jadi seperti DSAI percaya kat firaun lalu menyebelahi fir'aun lepas tu kena trap. Jadi Pak Lah tidak menyebelahi sesiapa. Dia ada cara nya sendiri untuk menjatuhkan mereka.
Komen kita pula macam mana?
Walau apa pun berlaku diantara mereka, bergaduh ke, tikam sama sendiri ke, kita wajib terus kan sembahyang malam bertahajjud dan berdoa pada Allah s.w.t. agar menghancurkan KEZALIMAN dan menegakkan KEBENARAN dibumi Malaysia tanah air kita yang tercinta. AMIN.
Sekian dulu dari hamba yang hina - wa#salam.