Laman Webantu   KM2A1: 2388 File Size: 1.7 Kb *Khas untuk wakil rakyat Pas (Dari fail umno)
By Panjitengkorak

15/5/2000 5:16 pm Mon


a#salamualaiikum/Selamat Sejahtera Semua.

Sudilah kira nya para sahabat netters memaklumkan perkara ini pada wakil-wakil rakyat PAS dan adun-adun mereka, teristimewa yang dari terengganu. Kepada ahli PAS tolong sebarkan seberapa segera agar semua rakyat tahu akan hal ini.
Hamba baru-baru ini duduk bersembang dengan beberapa orang ahli pertubuhan parti najis ini, walau pun terpaksa menahan busuk,hamba terpaksa tahan kerana ini adalah salah satu perjuangan hamba yang tidak seberapa ini. Iaitu untuk mendapat maklumat seberapa banyak yang boleh.
Ahli-ahli najis ini sekarang sedang berusaha sedaya upaya dengan mengguna jentera kerajaan milik rakyat seperti Jabatan Hasil Dalam Negeri, OA yang mengendalikan kes-kes bangkrap, polis , army intelligence, bank-bank termasuk bank negara untuk menganiaya rakyat dan ahli parti lawan mereka.
Salah satu dari mission yang memang sedang dijalankan sekarang ialah untuk mengbangkrapkan pemimpin-pemimpin Pas,wakil-wakil rakyat dan sebagainya.
Ini adalah strategi umnajis untuk merampas kembali terengganu dari PAS iaitu dengan memufliskan ahli-ahli pas terutama sekali dari kalangan pemimpin.Target date mereka ialah untuk next general election. Misi umnajis ini diketuai oleh Yang Barua Idris Jusoh bekas timbalan mentri.
Sama-sama lah kita berusaha untuk mematahkan usaha najis mereka dan berdoa agar Allah s.w.t. melaknat dan menghancurkan mereka, yang secara nyata telah menjadi musuh Islam.
Sekian dulu dari hamba yang hina-wa#salam.