Laman Webantu   KM2A1: 2383 File Size: 2.8 Kb *perhimpunan bangsat2 tidak berpakaian
By web aNtu

10/5/2000 12:45 pm Wed


'alaikum salam wrbth..

Bagi saya umno cuba pura2 bersorak sebagai juara org melayu walaupun umno sebenarnya sudah TEWAS di hati org melayu! Umno hanya berada dihati org2 yg suka mengiauw N mengampu - menipu N mengarut - melebam N memukul antaranya org sprt

Azizan yg main anak dara org,
umi yg tak bayar hutang N main suami org,
khalid jafri yg dapat marketing free dlm beg umno,
rahim nor yg dapat tumbuk N lari,
sanusi junid yg tunjuk geram,
para oportunis2 keliling pinggang,
polis2 mesra-anjing anti-masjid,
dan pencuri siang hari sprt daim,
serta datuk datin yg berjuang utk hidup sendiri senang...
serta org2 yg tak berpakaian yg dapat condom free marina,
serta pelacur2 yg dapat melayan nafsu hakim2 dgn lumayan!

org tak berpakaian sahaja yg sokong mahath1r kerana mahath1r mengatakan tudung (tutup) tak penting! Sebab itu ulamak2 di seluar pendek kan dlm jail! Jumaat tidak penting - sebab bisness lagi penting! Benar atau salah tuduhan kpd manusia tidak penting - yg penting ikut mahath1r... bila org melayu tidak ikut, umno menyalahkan org lain yg tidak ikut sebagai ejen perpecahan!

org yg tak berpakaian adalah org yg tidak tahu malu - dan hari ini org itu ialah penyokong2 umno yg bernama melayu N meminjam nama Islam utk menonjolkan keislaman mereka! Islam utk dipakai sepenuhnya - bukannya utk dipakai bila rasa dah nak mati N pencen nanti aje! Islam apa kalau ambil separuh N tinggal separuh dgn alasan tidak sesuai N primitif pula? Islam apa kalau menuduh org sesuka hati tapi bila diminta membuktikannya lari pula! Islam apa kalau kata ada bukti - tapi biala diminta - kata tak ada bukti pula!

Ini semua akan membawa derita kepada umno. Umno cuba menutup pintu maklumat kerana umno sendiri tahu rakyat yg bermaklumat akan menyebabkan umno tidak akan dapat menipu sewenang2nya. Umno cuba berlagak - malangnya lagaknya memalukan kerana perwakilannya sudah tidak "berpakaian" lagi. Minggu ini kita akan menyaksikan perhimpunan manusia yg tidak "berpakaian" N ucapan2 org yg sudah terbukti lari dari muka pengadilan! Tidak kurang juga ada yg berpakaian tetapi masuk balik menanggalkan pakaian - siapa lagi kalau tidak Pak lah, Kuli N konco2 mereka.

Apa pakaian2 itu? Pakaian2 itu ialah kebersihan hati, kejujuran, amanah, N ketaatan yg tidak berbelah bagi kpd tuhan - bukannya kepada manusia! Mereka yg meninggalkan "pakaian sebenar" ini adalah mereka yg sudah telanjang - maka senanglah setan2 sekalian - kerana pakaian sebanar sudahpun ditinggalkan.....

Sekian N Selamat Berjuang!!