Laman Webantu   KM2A1: 2352 File Size: 2.0 Kb *Mahafiraun Terus Berbohong Lagi
By Kubang Pasu

23/4/2000 11:28 pm Sun


a#salamualaikum wr wbth,

Ukhuwwah para pejuang dan seiman sekelian,

Sudahlah "manhoodnya shrinking" macam kobes jeruk bila dicabar oleh DSAI supaya tampil ke mahkamah (sarkis Bolehland), dia pula merekot kini merekot di celah kangkang Rippin Joker, bacul dan cuak untuk ke mahkamah (or sarkis). Celah celah tu sempat juga dia macam samseng jalanan kampong berhujah muntah temberang yang bermacam macam. TERKINI ialah ketika Seminar Risk Management untuk Petronas Senior Management di PanPac KL baru baru ini, you all tahu apa dia "muntahkan" untuk jual ubat dan menagih simpati? Sedikit pun tak relevant dengan seminar itu, pula tu di depan para professional yang kebanyakkannya cukup menyampah dengan dia;

Quote:
"Bukannya apa, sebab Petronas menyelamatkan syarikat anak anak dia ialah kerana kalau tidak, Mirzan akan jual syarikat tersebut kepada orang asing, jadi demi untuk menyelamatkan daripada orang asing ambil syarikat itu, terpaksalah (atau dipaksalah)Petronas menyelamatkannya".

Pttuuui... dasar anak gampang, tak reti nak menguruskan bisnes, tetapi nafsu besar nak menyapu segala syarikat yang ada di bumi Malaysia ini!

"Sebenarnya Anwar tu jahat, kaki seks, jadi kalau dibiarkan jadi PM senang "orang asing" blackmail kerana banyak sangat skandal seks, bukannya kerana nak lawan saya atau nak strict tentang rasuah..." Unquote.

Seks...seks...seks! Tetapi haram satu pun bukti kukuh kepala bapak dia yang dikemukakan, malah nak ke mahkamahpun 1001 satu alasan!

Dasar bapak munafiq, segala apa yang keluar daripada tubuhnya, arah mana sekalipun adalah najis sejijik jijiknya! Telanlah orang orang Parti Kebangsatan UMNO sekelian!

MUNAFIQ ....dulu kini dan selama lamanya!