Laman Webantu   KM2A1: 2295 File Size: 1.7 Kb *Re: Saham mungkin jatuh
By Insaf

3/3/2000 10:21 pm Fri


Terima kasih semua, lega rasa saya. Nampaknya ahli-ahli kita ini
responsif. Ini amat baik untuk perjuangan.

Pada pendapat saya RHB akan tumbang tidak lama lagi. Nampak sahaja 10 bank,
tetapi banyak bank tidak akan dapat bertahan lama kerana bila letak nila setitik akan rosak susu sebelanga. Budak-budak umno ini jenis yang tak membayar hutang. Sudah lah tak bayar, ada yang diistihar bangkrap,. tapi boleh pergi oversea lagi. Selain itu ada yang masuk bertanding. Sebab itu lah terdapat bebudak umno yang geram, maka saya tak heran kalau asid ke, kapak ke, machine gun ke atau perempuan bogel masuk dalam tempat mesyuarat cawangan masa tak ada orang.

Jangan lupa dulu ada bebudak umno yang meniduri isteri orang! Bukan sahaja main isteri orang, ada bebudak umno (pompuan) yang mati dalam hotel dalam keadaan berdarah-darah. Di gombak pula, ada beberapa ekor VIP umno pompuan suka betul tengok video lucah. Bukan dia sorang, laki dia pun sama 2x5. Saya dah geram dekat puak-puak ini. Kita telanjangkan bebudak umno ini baru dia tahu kuasa yang ada pada internet ini. UMNO tidak takut kepada duit atau senjata keris. UMNO takut pada tinta kita.

Sebenarnya kita boleh cam bebudak umno yang main seks ini melalui muka-muka mereka. Saya ada terbaca dalam buku ugama, orang yang berzina itu akan mengalami beberapa musibah atau petanda, antaranya:-

a) pendek umur (hmmm aids, sifilis)

b) muka hilang seri (tembam semacam)

c) takut kepada kematian dan pendedahan rahsia