Laman Webantu   KM2A1: 2248 File Size: 2.3 Kb *Mampusnya Seekor Sampah Masyarakat
By tv3

4/2/2000 3:03 am Fri


a#salamualaikum/Selamat Sejahtera
Semua Pejuang REFORMASI

Al-kisah, tersebutlah cerita seorang BARUA yang amat totok kepada Mahafir'aun, yang akhirnya dikutuk Allah, walaupun belum setakat "ehem", lagi. Kisah seorang penulis (tidak tidak) seorang pereka, pemfitnah malahan seorang yang lebih tepat digulungkan dari kalangan SYAITAN berupa manusia. Maka tersebutlah, apabila Barisan Najis, khasnya Pertubuhan Kebangsatan Melayu Berkecai, tewas 22 kerusi Parlimen, maka seekor kambing hitam telah dijumpai berbentuk pemfitnah yang saya maksudkan tadi. Bayangkan.......

Hidup sebagai pereka dan pemfitnah
Pengampu bodek yang taksub, sehingga memperlekehkan alQuraan, contoh: artikel beliau mengenai tudung wanita didalam siri "Other Thots" nya, semata mata memperkukuhkan hinaan Fira'un terhadap kitab suci.

Kini.....habis manis sepah dibuang, atau lebih tepat lagi, "Lepas dikesat, kertas diflushkan!". Ya....di flushkan bagai kertas jamban! Kebanyakan iblis sedemikian rupa "diflushkan" dengan bekalan duniawi yang boleh dimenafaatkan sehingga 10 generasi. Tetapi, alangkah malang nya engkau....wahai Abdul Kadir b Jasin....merempatlah engkau dibumi Allah ini, dikutuk, dikeji dan dihina oleh beberapa jenerasi yang akan datang, dek kerana BANGANG nya engkau, dengan habuan wang ringgit yang tak kesampaian RM5 juta. Oh ya, apalah gunanya pegangan 5% mu didalam Syarikat Real Mild? Pasti penjualannya (kalau boleh) will be on very very selected basis! Siapakah pelabur yang sanggup memegang hanya 5%? Tambah pulak engkau seorang yang bangang tentang ehwal koporat!

Tamatlah riwayat engkau. Mampuslah engkau. Hampir setengah abad bertungkus lumus mengharumkan nama dari anak didikan seorang petani dhaif, kini hancur. Aku akan pastikan sejarah mengingat ENGKAU sebagai tidak lebih dari SAMPAH MASYARAKAT. Insya Allah dihari PENYESALAN, akan aku dan cucu cicit ku menuntut dan menebus segala hutang ENGKAU terhadap kami.

Demikianlah juga dengan kambing kambing yang akan menyusul. Mungkinkah KHALIL YAACOB????